Pojď hrát beachvolejbal

S námi je snadné začít.

V Beachpointu Pardubice si každý může tenhle atraktivní sport nejprve vyzkoušet. Nezáleží ani na věku ani zkušenostech ani fyzických předpokladech. První krok je prostě jen chtít. Můžeš začít kdykoli.

Pro ty nejmladší je beachvolejbalová přípravka – MINIBEACH
Naše
trenérské zkušenosti nám za roky praxe ukázaly, že je možné a má smysl se začít seznamovat s beachvolejbalem od 5 let. Jedná se o řízený pohyb v písku, hry s i bez zapojení míče.

Nejmladší kategorií, ve které se začínají hrát turnaje je kategorie U8.
Jsou děti, které rády soutěží, ale i ty, které soutěžit nechtějí. Respektujeme a podporujeme obě skupiny.  U nás v Beachpointu si může každý zvolit, jak intenzivně se bude věnovat plážovému volejbalu. Také ze zkušenosti víme, že zvolená varianta např. 1x týdně na začátku září v režimu kroužek, se může lehce změnit na intenzivní trénink 3x týdně, protože to prostě dítko chce a rodiče mu to umožní.

Přehled kategorií pro turnaje U8 – U20

  • U8 do 8 let
  • U10 do 10 let
  • U12 do 12 let
  • U14 do 14 let
  • U16 do 16 let
  • U18 do 18 let
  • U20 do 20 let

Děti učíme vše od základů beachvolejbalu, rozvoj pohybu (chytání a házení míče), základní herní techniky (prsty, bagr, podání).  Nezapomínáme ani na pozitivní motivaci, podporu zdravého pohybu, výživy, ale i dobrých mezilidských vztahů.
Děti učíme vnímat sport nejen jako čistou radost, ale také jako cestu – práce na sobě. Umět nejen férově vyhrávat, ale i prohrávat, přijímat chválu, ale i konstruktivní kritiku.
Nebát se chybovat, ale naopak vnímat, že díky chybám se můžu zlepšovat a posouvat dál.

S námi můžeš začít kdykoli, ať jsi dítko, junior nebo už dospělák.


Stačí nás kontaktovat:
tel.:
 +420 774 585 640
e-mai: info@beachpoint.cz

Těšíme se na každého z vás v parádním areálu Sportovního centra Doubravice v Pardubicích.

 

Comments are closed.